Поліція не заважала: "Нас замесили титуханы и спустили с 4-го этажа в лежачем состоянии. В стране реванш", - активіст про побиття в суді над Трухановим по вказівці одеського депутата (відео)

Кілька тітушок побили активіста «Автомайдану» Віталія Устименка та активіста «Громадського сектору Євромайдану» Олега Слабоспицького в Солом'янському районному суді Києва.

Це сталося після того, як суд прийняв рішення відпустити мера Одеси Геннадія Труханова на поруки. Як повідомляє LB.ua, побиття сталося в коридорі біля зали суду, передають Патріоти України.

Після оголошення рішення суду Устименко і Слабошпицький, які перебували в залі суду, почали голосно обурюватися. На що один з народних депутатів, який теж був усередині, показав на них пальцем і наказав вивести. Після цього і відбулося побиття.

Сам Віталій Устименко в коментарі УП зазначив: «Це були одеські тітушки, дії яких координували одеські депутати». Українська правда пише, що в момент побиття поліції поруч не виявилося. Після інциденту співробітники правоохоронних органів, які перебували всередині будівлі суду, не стали пояснювати журналістам, чому вони ніяк не втручаються в те, що відбувається і не виводять тітушок з будівлі. При цьому кореспондент LB.ua чув, як вони між собою називали цих тітушок «одеситами».

Пізніше Олег Слабоспицький на своїй сторінці в facebook напиав, що на них тітушкам вказували депутати Одеської міськради. «В результаті нас з Віталіком замісили тітухани і спустили з 4 поверху в лежачому стані. <...> Тепер в країні точно стався реванш», - написав активіст.

Станом на 15:40 люди в чорній формі і балаклавах знаходяться на 4 поверсі суду і нікого не пускають. На всі прохання до поліції, яка знаходиться на вулиці, правоохоронці не реагують.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...