Поліція оголосила винагороду за відео ДТП, в якій загинув полтавський підліток

Поліція гарантує конфіденційність тому, хто надасть відео.

Поліція Полтавської області оголосила грошову винагороду за відео дорожньо-транспортної пригоди 6 листопада минулого року у Полтаві, коли Наталія Саєнко на позашляховику збила 15-річного велосипедиста Артема Левченка, який 7 січня помер, не приходячи до тями. Про це повідомив прес-офіцер поліції області Юрій Сулаєв, передають Патріоти України.

«Разом із представниками місцевої громади було прийняте рішення про винагороду у розмірі 25 тисяч гривень тому, хто надасть слідству зафіксований на відео момент наїзду на дитину (Артема Левченка) 6 листопада 2018 року. Це стосується як водіїв, які в цей момент могли рухатися із увімкненим відеореєстратором, так і перехожих, які можливо зняли цей момент на мобільний термінал», - написав він у Facebook.

Сулаєв додав, що поліція гарантує конфіденційність тому, хто надасть відео.

Як повідомлялося раніше, постраждалий підліток помер 7 січня, не приходячи до тями. 9 січня його поховали.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (ДТП, що спричинило смерть потерпілого) В разі доведення вини Наталії Саєнко, їй загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Відомо, що водій - власниця ресторанів TAU Poltava і Woka Poltava.

Під будівлею Полтавської обласної прокуратури відбувся мітинг з вимогою ретельного розслідування події. Також у вівторок, 8 січня, у центрі Полтави зібралося близько 100 мешканців, аби висловити підтримку родині 15-річного велосипедиста Артема Левченка, який помер у лікарні за два місяці після ДТП. Полтавці перекрили дорогу на «кільці» і вимагали пояснень від правоохоронців.

9 січня Жовтневий районний суд Полтави обрав для Наталії Саєнко, яка 6 листопада минулого року на позашляховику збила 15-річного хлопця, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном 60 діб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...