Поліція повідомила про затримання одного з нападників на інкасаторів під Києвом (фото, відео)

Автомобіль з характерним пошкодженням, на якому тікали грабіжники та зачепили іншу машину, поліція виявила у столиці.

Правоохоронці затримали одного зі зловмисників, які 17 листопада скоїли напад на інкасаторів у місті Ірпінь та викрали з автомобіля банківські касети із грошима. Про це повідомив речник поліції Київщини Микол Жукович, передають Патріоти України.

Він підтвердив, що одного з нападників затримали і знайшли в нього викрадені в інкасаторів гроші. Особу іншого нападника вже встановили, проте його наразі ще розшукують.

"Автомобіль з характерним пошкодженням, на якому тікали грабіжники та зачепили іншу машину, поліція виявила у столиці. Зловмисники вже встигли замінити номерні знаки. Державні знаки, які бачили під час скоєння злочину, правоохоронці вилучили з каналізаційного люку неподалік автівки", – сповістили згодом на офіційному сайті Нацполіції.

Неподалік від місця, де виявили авто, правоохоронці знайшли підозрілого чоловіка, схожого на розшукуваного нападника. З його кишені правоохоронці вилучили великі пакети – саме в них зловмисник збирався переносити чималу суму грошей.

Автомобіль, який використали зловмисники для скоєння злочину, вилучили слідчі Ірпінського відділу поліції. Під час огляду авто за участю працівників "Приватбанку" вилучили 5 касет з грошима.

Затриманий чоловік наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що він родом з Житомирщини, має 15-річний стаж у місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв і грабежів. Востаннє був засуджений до 10 років за скоєння розбійного нападу на помешкання, господар якого загинув від завданих тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваний був звільнений раніше строку за "законом Савченко".

Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють фігурантів на причетність до скоєння інших злочинів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...