Поліція ввела цілодобову охорону храму: На Вінниччині побилися віряни Московського патріархату і ПЦУ (відео)

В суботу, 16 березня, біля церкви у с. Лука-Мелешківська Вінницького району виник конфлікт та штовханина між вірянами - частина з них не давала іншим зайти всередину храму для проведення богослужіння.

Про це повідомляє місцева поліція, передають Патріоти України.

Для припинення конфлікту було залучено поліцейських поліції особливого призначення та групи реагування патрульної поліції. "Для забезпечення правопорядку поліцейські нестимуть службу біля храму в цілодобовому режимі", − йдеться в повідомлення.

У прес-службі Вінницької єпархії УПЦ МП заявили, що за день до літургії у Спасо-Преображенському храмі прихильники ПЦУ залили замки смолою. "Віряни села на чолі з настоятелем храму, побоюючись зриву богослужіння, зрізали замки та, потрапивши всередину храму, знаходилися там усю ніч", – наголошують у заяві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...