Поліція затримала підозрюваного у нічному вбивстві в столиці (відео)

Правоохоронці відкрили дві кримінальні провадження: за фактом умисного вбивства та за фактом заволодіння транспортним засобом.

Поліція затримала чоловіка, причетного до вбивства іноземця в Києві. Зараз він спілкується зі слідчими, повідомляє прес-служба столичної поліції, передають Патріоти України.

Як розповіли в поліції, повідомлення про стрілянину в Печерському районі правоохоронці отримали близько опівночі.

«На місці слідчо-оперативна група виявила труп чоловіка з численними вогнепальними пораненнями. Було відпрацьовано місце події, були встановлені свідки і відео з камер спостереження, що дозволило встановити автомобіль, на якому зникли злочинці, і ввести по місту план «перехоплення», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

І вже через кілька годин був знайдений автомобіль, в якому затримали чоловіка.

«При огляді автомобіля виявили плями крові, гільзи та пошкодження від куль. В даний час чоловік затриманий, з ним працюють слідчі. Його затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дії тривають, збираються докази, встановлюються всі обставини події, встановлюються можливі свідки і мотиви вбивства, а також інші особи, які мали відношення до цієї події», - зазначив Андрій Крищенко.

Слідчі відкрили дві кримінальні виробництва: за фактом умисного вбивства - ст. 115 та за фактом заволодіння транспортним засобом (зловмисник втік на автомобілі потерпілого) - ст. 289 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...