Політична метушня вже всіх порядком задовбала, - промоутер Повєткіна про бій з українцем

Промоутер колишнього претендента на звання чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Повєткіна Андрій Рябінський поділився очікуваннями від бою російського боксера проти українця Андрія Руденка.

Андрій Рябінський (в центрі), Олександр Повєткін (зліва) і Андрій Руденко (зправа)

Як повідомляє XSPORT.ua, Рябінський заявив, що втомився від політичної метушні і не хоче розглядати поєдинок Повєткіна і Руденко під цим кутом, передають Патріоти України.

"Не думаю, що у нас якось повинні позначатися відносини між країнами. Це спорт і ми не належимо до цього як до політичних дій. Політична метушня вже всіх порядком задовбали, треба займатися боксом, а не взаємними докорами", - сказав Рябінський.

За словами промоутера, українці та росіяни - один народ, проте проведенню поєдинку можуть перешкодити представники обох сторін.

"Дуже хотілося б обійтися без посилених заходів безпеки, але відморожені є з обох сторін. Хочеться, щоб всі ставилися до цього як до спорту, адже політика тут ні до чого. Вона влазить в наше життя, але треба намагатися абстрагуватися від таких речей. Моє думка: росіяни і українці фактично один народ", - додав Рябінський.

Напередодні український супертяж Андрій Руденко прилетів до Москви на бій проти екс-претендента на титул чемпіона світу росіянина Олександра Повєткіна в патріотичній футболці.

Нагадаємо, на кону поєдинку українця Андрія Руденка і росіянина Олександра Повєткіна буде стояти титул Інтернаціонального чемпіона WBO в суперважкій вазі.

Бій Повєткін - Руденко відбудеться 1 липня в Москві.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...