"Полное дно": Мережу обурив російський гімн у барі під Києвом

На Київщині бар потрапив у скандал через трансляцію футбольного матчу між Росією і Хорватією на чемпіонаті світу - 2018.

Деякі відвідувачі впевнені, що працівники закладу навмисне робили голосніше звук телевізора в момент програвання гімну РФ. Про це написала Марина Кочур в групі "Мої Бровари", передають Патріоти України.

"Категорично не раджу мешканцям Броварів відвідувати заклад Smoky Bar. Там дуже полюбляють Росію. Настільки, що вмикають голосніше їхній гімн під час трансляції футбольного матчу", - зазначила дівчина.

У коментарях під її постом розгорілася справжня суперечка: одні підтримали Кочур, інші - захищали заклад.

"Показувати футбол з "Мордора" (вигадана країна з літературного твору Дж. Р. Р. Толкієна, де мешкав головний негативний персонаж книги. У мережі деякі користувачі так називають Росію. - ред.) - це дно, повне дно", - написав Олександр Данченко.

"Розумієте, у нас таке суспільство, що для деяких війна ще й не починалася", - зазначила в коментарі користувачка під ніком Tata Bu.

Деякі ж користувачі зауважили, що в гімні Росії під час трансляції матчу в громадських закладах немає нічого поганого. "І ви не радите відвідувати цей бар тому, що вам там щось не сподобалося? Від вас тхне всесвітнім егоїзмом, радьте своїм рідним, куди ходити і як ходити", - написав Андрій Бодров.

Також в коментарях висловилася і представниця закладу, що втрапив у скандал. "Матч транслювався на державному каналі України. Тобто цей матч дозволили показувати в нашій з вами країні. Ми додаємо гучності кожного разу, коли йде трансляція матчів", - написала Ольга Демченко.

Також вона заявила, що адміністратор додав звуку після прохання відвідувачів, "а все перекрутили так, немов ми не вболіваємо за Хорватію".

Однак автор поста у відповідь на це написала, що адміністратор закладу говорив про "велику і могутню Росію", а інші співробітники бару просили його припинити, тому що "йому наб'ють морду".


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...