Польща заборонила в'їзд учасникам АТО, - Рабинович

Польська влада заявила, що не пустить через кордон людей, які брали участь в АТО, причому з будь-якого боку.

"А якщо людина приховає цей факт, то їй назавжди заборонять в'їзд в країну", - повідомив народний депутат України Вадим Рабинович, передають Патріоти України.

«В Україні сьогодні, за офіційною статистикою, 306 тисяч учасників АТО. Тепер всіх їх будуть завертати з будь-якого кордону», - заявив депутат Верховної Ради України, відповідаючи на питання виборців.

В реальності ж таких нев'їзних в рази більше. Київ завжди занижує статистику, що стосується війни в Донбасі.

Тепер всі українці, які воювали на сході країни, повинні будуть ховати свої «почесні» посвідчення, а якщо їх викриють в приховуванні такого факту, то вишлють з Польщі без права в'їзду, підкреслив нардеп.

«Ми примудрилися з нашого самого європейського друга зробити майже ворога. Героїзація УПА, яка в Польщі сприймається в штики, розводить нас по різні боки барикад. Якщо раніше Польща була країною, яка завжди підтримувала Україну, то зараз це вже не так. Незважаючи на те, що Варшава видала українцям 1,2 млн робочих віз, і наші люди наповнили їх ринок праці, відношення до «заробітчан» постійно погіршується. Адже ми їм постійно брешемо», - зазначив політик.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...