Польщу накрив потужний буревій, є загиблі

Щонайменше 10 осіб, включаючи пожежника, отримали поранення, а одна людина загинула в результаті буревію, що прокотився Польщею.

Найбільших руйнувань буревій завдав мазовецькому воєводству. Сильний вітер пошкодив близько 300 будинків, в тому числі 185 житлових, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

В результаті негоди постраждали десять осіб. Так, у місцевості Ідзікув у Нижній Сілезії на автомобіль, в якому подорожувала родина з чотирьох осіб, впало дерево. Декілька випадків були пов’язані з потраплянням у людей частин пошкоджених будинків та гілок дерев.

Крім того, поранення отримав віце-бургомістр міста Воломін. Вранці влада міста повідомила, що він помер у лікарні.

В результаті негоди надзвичайним службам довелося втрутитися 4,5 тисяч разів. В ліквідації наслідків негоди взяли участь понад 20 тисяч працівників. Найбільше викликів були пов’язані з поваленими деревами.

Станом на ранок п’ятниці 74 тисячі споживачів залишаються без електроенергії, в четвер ввечері таких було понад 300 тисяч.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...