Польського сенатора вигнали з партії через проросійські погляди

Політик висловив свою проросійську позицію. Зокрема він сказав, що поважає президента Росії і виступає проти союзу з США і підтримки Польщею України.

Польського сенатора Мачея Грубського вигнали з партії "Громадянська платформа" через інтерв'ю російському інформаційному порталу "Супутник". Політик висловив свою проросійську позицію. Зокрема він сказав, що поважає президента Росії і виступає проти союзу з США і підтримки Польщею України, передають Патріоти України з посиланням на польські ЗМІ.

"Створюючи атмосферу ворожості по відношенню до Росії, ми нічого не виграємо, а лише втрачаємо, в основному з економічної точки зору", – зауважив сенатор.

Грубський впевнений, що Польща через свою політику змушена купувати дорожчу нафту і газ у США і арабських країн. У свою чергу у найбільшої опозиційної партії Польщі "Громадянська платформа" слова сенатора назвали "шкідливими для польських інтересів" і призупинили його членство.

"Висловлювання таких поглядів безвідповідально", – сказав один із представників партії.

При цьому Грубський в коментарях польським ЗМІ сказав, що його совість чиста, а від своєї партії він не очікував цензури і обмеження свободи слова. В понеділок політик має намір офіційно покинути ряди "Громадянської платформи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...