Полтавський градоначальник хоче перенести "ватний патріотизм" росіян в Україну (відео)

Мер Полтави Олександр Мамай захопився патріотизмом росіян і вважає, що у них варто повчитися.

Олександр Мамай

Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина", передають Патріоти України.

"Ми хочемо зробити таку програму, тому що, в першу чергу, або навколо міста, або навколо полтавського краю, або навколо держави нашого під назвою Україна, повинна бути якась певна річ під назвою "патріотизм". Сьогодні у нас повинна бути перша ідея - ідея патріотизму", - сказав він.

"Скільки б не критикували Російську Федерацію, але ми прекрасно розуміємо, що вони, в першу чергу, зациклені на патріотизмі. Вони всі, росіяни, розуміють, що їх держава найпотужніша в світі, і найсильніша в світі з їх президентом Путіним, яка може дати відсіч будь-кому", - додав мер.

Чиновник зазначив, що такого зараз в Україні немає. "І сьогодні, на жаль, в нашій державі такого немає. І сьогодні ми повинні всі згуртуватися навколо національної ідеї. Національна ідея - це тільки патріотизм. Ми повинні, в першу чергу, любити своє місто, полтавський край і всю нашу країну", - підсумував Олександр Мамай.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...