Помер відомий російський актор і режисер

У четвер, 9 серпня, в Москві у віці 60 років помер популярний російський актор і режисер Дмитро Бруснікін.

Дмитро Бруснікін

Про це повідомила прес-служба театру «Практика», художнім керівником якого він був, передають Патріоти України.

Дмитро Володимирович Бруснікін народився 17 листопада 1957 року в Потсдамі (тоді НДР) в родині радянського військовослужбовця. Сім'я часто переїжджала з міста в місто через службу батька.
У 1974 році Дмитро вступив до Московського інституту електронної техніки в Зеленограді. Там захопився художньою самодіяльністю, грав у народному театрі. Він вагався кілька років, в результаті подав документи відразу в три театральних ВНЗ: Щепкінське училище, Щукінське училище і Школу-студію МХАТ. Він пройшов за конкурсом в усі три вузи, але вибрав школу-студію. Там курс якраз набирав Олег Єфремов.
Бруснікін служив у МХАТі. Паралельно знімався в кіно і на телебаченні. Однією з перших великих його робіт стала роль князя Шадурського в серіалі «Петербурзькі таємниці». Він знявся також в популярних серіалах «Досьє детектива Дубровського», «Марш Турецького», «Сищики», «Громадянин начальник».
Як режисер Бруснікін зняв популярні серіали «МУР є МУР», «Сищики-2», «Шукач», «Шукач 2».
У нього залишилися дружина, актриса Марина Бруснікіна, син Філіп і онук Артем.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...