Помічник нардепа попався на великому хабарі (фото)

У Закарпатській області помічник народного депутата попався на хабарі у 150 тисяч гривень.

Про це повідомили в прокуратурі Закарпатської області, передають Патріоти України.

Помічник народного обранця був викритий у ході розслідування кримінальної справи про привласнення двох мільйонів бюджетних коштів посадовими особами відділу освіти однієї з райдержадміністрації.

Гроші він отримав на особистий картрахунок від приватного підприємця. Вони були отримані за вплив, тиск і звільнення працівників УЗЭ і слідчого у зазначеному виробництві, шляхом направлення депутатських звернень одного з нардепів у Нацполіцію, ГПУ і Кабмін про нібито неправомірні дії правоохоронців при проведенні слідчих дій у кримінальному провадженні за привласнення бюджетних коштів.

З повідомлення прокуратури відомо, що помічник нардепа працює на громадських засадах.

У ході обшуків у корупціонера і підприємця вилучено посвідчення помічника нардепа, паспорти громадян Угорщини та України, службові посвідчення полковника міліції, працівника Кабміну, Верховної Ради, працівника міжнародної поліції і контролюючих органів, виписані на прізвище помічника народного депутата. Також вилучено грошові кошти та офіційні документи, що підтверджують його злочинну діяльність. Крім цього, з сейфа помічника нардепа вилучено близько 70 тис. доларів.

Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище та пособництва у прийнятті такої неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 27 - ч. 4 ст. 368 і ч. 4 ст. 369 КК України).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...