Помічник Путіна відкрив пам'ятник "російським добровольцям", знищеним на Донбасі (фото)

На відкритті пам'ятника "Героям Донбасу" в Ростові-на-Дону в річницю ліквідації російського найманця Арсена Павлова (Моторола) був присутній помічник президента Росії Владислав Сурков і ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко.

Пам'ятник російським терористам і найманцям, які брали участь у російській збройній агресії на Донбасі, встановили в парку ім. Миколи Островського Ростова-на-Дону ще 10 жовтня, але його урочисте відкриття відбулося лише в понеділок, 16 жовтня, передають Патріоти України з посиланням на Дождь.

Його встановили з ініціативи так званої "Спілки добровольців Донбасу" - організації, яку створив "прем'єр" терористичної організації "ДНР" Олександр Бородай у серпні 2015 року.

Сурков на відкритті не виступав. Захарченко у своєму виступі закликав відкрити пам'ятник героям Донбасу в кожному регіоні Росії і в Європі. "Таких пам'ятників повинно бути більше. Вони повинні стояти в кожному регіоні Росії. І навіть у Європі", - сказав на відкритті Олександр Захарченко.

Багато громадських активістів Ростова направили обурені листи в міську адміністрацію і прокуратуру, вимагаючи демонтувати пам'ятник найманцям.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...