"Помоліться": Зіркова українська співачка звернулася до українців

Артистка просить вимовити щиру молитву сьогодні ввечері або завтра вранці - на тверезу голову.

Наталія Могилевська

У День Незалежності України співачка Наталія Могилевська попросила всіх своїх шанувальників щиро помолитися за мир і процвітання нашої країни. Такий пост Могилевська опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.

"Сьогодні на Хортиці відбулася Велика молитва за Україну. Я прошу всіх хто бажає миру і процвітання нашого Великого Дому, хто не байдужий і розуміє, що часи настали серйозні, все хто вірить - сьогодні ввечері або завтра вранці (щоб на тверезу :)))), прочитайте щиру молитву за нас усіх. Своїми словами. Головне з самої глибини Вашого серця. Приєднайте рідних і дітей! Ми разом - величезне СИЛА!!! Зі святом країна", - написала Наталя.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...