Помста та закон: Радник Авакова заявив про депортацію з України брата Міхеїла Саакашвілі

Українськими правоохоронцями було затримано брата екс-президента Грузії та колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Давида.

Міхеїл Саакашвілі

Про це заявив екс-радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива в коментарі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Було затримано брата Міхеїла Саакашвілі за порушення режиму перебування в країні. Імміграційна служба і поліція затримали його і готують до депортації", - заявив він.

Пізніше Михайло Саакашвілі підтвердив інформацію про затримання брата представниками МВС України на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні на світанку 8 представників МВС Авакова затримали мого брата Давида Саакашвілі, коли він виходив з дому в Києві й вивезли в невідомому напрямку. Він юрист, мав посвідку про проживання в Україні, мабуть, таким чином намагаються вплинути на мене, щоб я передумав повертатися", - написав Міхеїл Саакашвілі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...