Помста за "утиски" російськомовних? - У Москві атакували посольство Латвії

Інцидент стався у Москві 9 травня близько 17:30. До будівлі дипмісії підійшли п'ятеро людей і кинули всередину кілька димових шашок і фаєрів.

Про це пише"Радіо Свобода", передають Патріоти України.

"Латвія рішуче засуджує такі провокації і вимагає від Росії повністю гарантувати безпеку дипломатичних місій Латвії, відповідно до міжнародного права", – заявив міністр закордонних справ Латвії Едгар Ринкевич у Twitter.

Інцидент стався близько 17:30. До будівлі дипмісії підійшли п'ятеро людей і кинули всередину кілька димових шашок і фаєрів. Один із нападників намагався зробити чорною фарбою напис на стіні будівлі.

Затримані – активісти незареєстрованої партії "Інша Росія". Шляхом нападу вони нібито протестували проти затримання у Латвії Володимира Ліндермана, який виступав за повернення російськомовної шкільної освіти у країні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...