Помста зека: Батько зарізав доньку, залишивши сиротами власних онуків (відео)

​Жахливе вбивство сталося 10 лютого ввечері в місті Овідіополь Одеської області. Як повідомили в поліції, там по-звірячому зарізали 35-річну Надію Б. - мати трьох дітей.

Трагедія сталася біля бювету на перетині вулиць Суворова та Соборної. Жінка, яка приїхала на власному автомобілі на зустріч з батьком, була їм по-звірячому зарізана. Двічі судимий, також і за вбивство, батько наніс донці множинні ножові поранення, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Ховатися вбивця не став і здався поліцейським.

Стали відомі подробиці жахливого злочину. Виявляється, поки татко був у колонії, Надія заявила в поліцію на свого брата - через побої. Того притягнули до кримінальної відповідальності. А батько, як то кажуть, жив "за поняттями" і донос в поліцію порахував неприпустимим.

Ще з колонії він погрожував дочці, що вб'є її, коли звільниться. Звільнився з місць позбавлення волі і вбив доньку. Жінка була заміжня, ростила трьох дітей. Чоловік убитої, на момент злочину, був у рейсі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...