Помилочка вийшла: У Кропивницькому кілер застрелив не того

Через трагічну випадковість загинув 40-річний уродженець іншої держави.

У Кропивницького підозрюваний у вбивстві 40-річного іноземця стверджує, що помилився об'єктом злочину і застрелив не ту людину, якого йому "замовили", - передають Патріоти України з посиланням на матеріали Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначено, що в жовтні замовник вбивства, маючи особисті неприязні стосунки зі знайомим, через посередника попросив знайти виконавця, який погодиться позбавити життя опонента. "Посередник звернувся до свого знайомого з проханням здійснити умисне вбивство. За це пообіцяв передати у власність квартиру своєї матері. Виконавець погодився. Посередник проінструктував виконавця з приводу місця проживання жертви і показав фото останнього", - йдеться в матеріалах слідства.

Відомо також, що на початку листопада виконавець отримав від посередника пістолет.

"Перебуваючи ввечері 6 листопада біля будинку №76 по вул. Верхня Пермська, підозрюваний побачив людину, яку, як йому здалося, він бачив на фотографії, і двічі вистрілив в її сторону. Від отриманих поранень чоловік помер. Вважаючи злочин закінченим, а домовленість виконаною, виконавець з місця скоєння злочину зник", - йдеться в документах.

Однак, як зазначається, під час допиту підозрюваний повідомив, що знаходився на лікуванні у лікаря-нарколога та є наркозалежним. Крім того, він заявив, що скоїв убивство, помилившись об'єктом злочину. У зв'язку з цим суд вирішив призначити судову психолого-психіатричну експертизу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...