Понівечене оголене тіло жінки виявили на будівництві під Києвом

За жорстоке вбивство жінки затриманий раніше судимий чоловік.

Понівечене оголене тіло 43-річної жінки, прикидане одягом, знайшли на території будівництва у Софіївській Борщагівці. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області, передають Патріоти України.

Два дні знадобилось працівникам Києво-Святошинського відділу поліції, щоб встановити підозрюваного у вбивстві. 28-річний житель Полтавщини затриманий у порядку ст. 208 КПК України і за скоєний злочин йому загрожує довічне ув’язнення.

Чоловік зізнався у скоєному і надав працівникам поліції правдиві покази жахливого злочину.

Встановлено, що молодик відбував покарання за скоєння замаху за навмисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі у минулому році достроково, а до Київщини приїхав на заробітки. У Софіївській Борщагівці він влаштувався різноробочим на будівництво, де познайомився з 43-річною жінкою, яка приїхала з Львівщини у пошуках роботи.

Того трагічного вечора, після спільного вживання алкоголю, він запропонував своїй знайомій вступити з ним в інтимні стосунки, на що вона погодилась. Тоді він і накинувся на жінку: схопив за волосся, бив її головою об металеві труби. Потім взяв дерев’яний брус, довжиною 2 м, і продовжував наносити їй тілесні ушкодження. Коли нелюд нарешті побачив, що вона мертва, просто прикинув тіло одягом і пішов спати.

Затримали працівники поліції злодія на робочому місці, на будівництві.

Наразі йому оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...