"Поновлення Насірова - це плювок в імідж України", - Transparency International

Поновлення Насірова на посаді через суд – це чіткий сигнал, що він є "недоторканим".

"Це плювок в імідж України як держави, яка має верховенство права. Звісно ми ще не можемо коментувати рішення по суті, бо його немає в загальному доступі", - заявив у коментарі Громадськoму голова правління Transparency International Ukraine Ярослав Юрчишин, передають Патріоти України.

За його словами, поновлення Насірова на посаді через суд – це чіткий сигнал, що він є "недоторканим". У такому разі свідки у справі, особливо працівники ДФС, можуть почати відмовлятися від своїх свідчень. "Ці люди зараз отримали чіткий сигнал, що Роман Насіров є недоторканим, що навіть Кабінет міністрів, маючи підстави, не має права його звільнити. Звісно, є великий шанс, що ці люди почнуть відмовлятися від своїх свідчень. На це й спрямоване таке рішення [суду]", - пояснив він.

Нагадаємо, що 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва задовільнив адміністративний позов Романа Насірова до Кабінету міністрів та Державної фіскальної служби України. Згідно з рішенням суду, Насіров поновлено на посаді голови ДФС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...