"Понти для лохторату": У мережі вказали на "халтуру" на Кримському мосту (фото)

Український журналіст Денис Попович звернув увагу на нехтування росіянами необхідністю повного навантаження Кримського моста перед його здачею в експлуатацію.

Для підтвердження своїх слів він показав, як свого часу випробовували мости в Києві, щоб перевірити їхню міцність і надійність. Раритетними знімками і своїми міркуваннями про хитрощі окупантів Криму він поділився на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, на першому фото зображені випробування Південного моста довжиною 1200 м в столиці України. Він має як автомобільну, так і залізничну частину (метрополітен). Тому перед його відкриттям для руху в обох напрямках були пущені завантажені піском самоскиди. Вони займали кожну смугу руху і їхали по всій довжині мосту. Але навіть це не застрахувало його від постійного пошкодження дорожнього покриття і, як наслідок, частих ремонтів.

На другому фото зображені випробування 300-метрового основного прольоту Московського (зараз Північного. - Ред.) мосту, які також здійснювалися за допомогою проходження навантажених піском великих вантажівок у кожній смузі руху, в обох напрямках і по всій довжині прольоту.

Попович додав, що по мосту Патона і зовсім пускали самохідні гармати. Таке серйозне тестування дало можливість йому добре зберегтися до наших днів, незважаючи на те, що побудований об'єкт був ще 60 років тому.

"Тепер дивимося на відео, де Путін за кермом їде на чолі колони вантажівок, що прямували по Кримському мосту. Десяток машин, найважчим вантажем в яких, мабуть, був мужик з черевцем, що сидів поруч із Путіним в кабіні КамАЗу. Понти для лохторату. Тобто, міст навмисно не отримав повноцінного навантаження, подібного до того, яке обов'язково отримували нові мости за часів СРСР перед здачею в експлуатацію. Боюся, запитати, а чому, власне?" - риторично запитує журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...