'Попереду будуть буряти!'': На росТБ влаштували істерику через війну в Україні (відео)

Приводом для конфлікту стало те, що Афонін лицемірно запевняв студію, нібито Росія ніколи не піде з війною проти України, а Окара нагадав йому, що вона вже триває п'ятий рік.

Юрій Афонін

Депутат нелегітимної Державної думи Юрій Афонін і російський політолог Андрій Окара влаштували бурхливу суперечку про російсько-українську війну на кремлівському телебаченні. Їхня палка дискусія сталася у студії пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Ні російський, ні український народ не збирається воювати один із одним. Будь-яка нормальна людина, коли їй скажуть: "На твою країну нападуть", вона відповість: "Я готовий йти захищати". Але насправді ні ваші жителі, ні жителі Росії не готові воювати. Ви поставте запитання: "Ви готові воювати з росіянами?" — цинічно висловився Афонін, намагаючись виставити Росію, як наймиролюбнішу країну.

Андрій Окара

Його слова обурили Окару, і він відповів опонентові, що так можна було міркувати до 2014 року. Однак зараз російська військова агресія проти України перетворилася на справжню агресію. "Ми хочемо, щоб українці багато жили, добре розвивалися. Ви і ваша влада не даєте українцям нормально жити! Росія воювати з вами не буде, заспокойтеся", — продовжив брехати Афонін, лицемірно усміхаючись на зауваження співрозмовника.

Однак Окара не упустив можливості знову нагадати російському депутату про підступну тактику війни РФ на українському Донбасі. "Тому попереду будуть буряти", — із сарказмом резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...