Попри протести: "Інтер" випустив в ефір скандальний концерт з антиукраїнськими заявами (фото)

У Києві активісти націоналістичних організацій продовжують пікетувати телеканал "Інтер" у зв'язку зі скандальним епізодом з концерту, приуроченого до Дня перемоги.

Близько 100 активістів "Національного корпусу" та "Національних дружин" продовжують пікетувати головний офіс телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській з вимогою до керівництва каналу відмовитися від показу в ефірі концертів з пропагандистськими гаслами, передають Патріоти України з посиланням на кореспондента 24 Каналу.

Зауважимо, що будівля від самого ранку, коли почалися пікети, є закритою

Самі ж протестувальники розмістилися уздовж всього периметру будівлі телеканалу та поблизу сусідніх будинків. Крім того, націоналісти встановили кілька наметів (у одному із них з автономної аудіосистеми лунає електронна та рок-музика) та розклали фаєри.

Активісти вимагають, аби "Інтер" позбавили ліцензії. Перед активістами ніхто не виступає. Очікується, що пікетування завершиться віче. За дотриманням порядку на акції спостерігає незначна кількість правоохоронців.

Також мітингувальники зібралися біля офісу "Національних Інформаційних Систем", що на вулиці Щусєва з вимогою скасувати трансляцію концерту "Победа. Одна на всех". Додамо, що НІС виробляє інформаційний продукт для телеканалу "Інтер".

"Ми вітаємо пікетування офісу телеканалу "Інтер" іншими громадськими ініціативами. Вважаємо, що ефективнішим для досягнення мети, а саме скасування концерту "Победа. Одна на всех", є тиск з різних сторін. Тому акція "Вільних Людей" відбудеться під офісом "Національних Інформаційних Систем", що є головним політичним рупором "Інтера". НІС є причетним до створення концерту не менше, ніж телеканал "Інтер", – наголошується у заяві організації "Вільні люди".

До слова, скандальний концерт до Дня перемоги все ж розпочався та триває на "Інтері".

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...