Попри заборону: Збірна України з греко-римської боротьби осоромилась у Росії

Борчині спромоглися завоювати 1 медаль на десятьох...
Ілона ПрокопевнюкЗбірна України з греко-римської боротьби, попри заборону участі українських спортсменів у будь-яких змаганнях у Росії, таки відправилась на Чемпіонат Росії, що відбувався у російському Каспійську, передають Патріоти України.

Впродовж двох перших змагальних днів представниці жіночої збірної взагалі не виграли жодної сутички. Дві спортсменки боролись за бронзу, але програли.

У ваговій категорії до 55 кг Анна Войтова поступилася в чвертьфіналі майбутній фіналістці – представниці Польщі Роксані Засіній (0:10). У категорії до 76 кг українка Ірина Пасічник поступилася в чвертьфіналі (0:9) росіянці Єкатерині Букіній, інформує XSport.

Ще три українки (Оксана Лівач, Олена Кремзер та Єлизавета Сайдакова) припинили боротьбу після стартових сутичок.

Єдину медаль із 10 представниць України на Чемпіонаті Європи виборола Ілона Прокопевнюк. Українська спортсменка взяла бронзу в категорії 62 кг.

Попри те, що у чвертьфінальній сутичці 3 травня українка програла господарці турніру Інні Тражуковій, отримала шанс позмагатись за медаль, оскільки росіянка вийшла у фінал. У поєдинку за третє місце Прокопевнюк змагалась з представницею Німеччини Луїзі Манзке, яку впевнено перемогла за півтори хвилини.

Нагадаємо, у березні українським спортсменам офіційно заборонили брати участь у змаганнях на території країни-агресора.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...