"Попсує життя іншим": Політтехнолог розповів про перспективи львівського градоначальника у президентських перегонах

Мер Львова Андрій Садовий не має шансів на перемогу. Але зможе попсувати життя Петру Порошенку, Анатолію Гриценку та Юлії Тимошенко.
Андрій Садовий

Про це розповів політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Садовий немає шансів на перемогу. Але із 4-5% може попсувати життя іншим кандидатам. Як представник Західної України може забрати і в Порошенка і Тимошенко, і в Гриценка. Цим зіграє на руку єдиному кандидату від "Опозиційного блоку". Він погіршує Гриценку можливість вийти в другий тур. Але якщо Гриценко потрапить туди, то отримає підтримку і голоси очільника Львова.

Треба подивитись, хто буде висуватись разом із Садовим. Якщо це буде Вакарчук і Зеленський, вони складатимуть конкуренцію. Якщо їх не буде, то не відомо, скільки отримає голосів. Спрацює фактор людей, які мають запит на нові обличчя. Мер Львова не з тих, які приїлись".

Садовий не пішов на вибори із Гриценком, щоб показати свою самостійність. "Мав серйозний варіант піти на вибори з Гриценком. Але показує, що "Самопоміч" самостійна сила. Якби Гриценко став президентом, то не мав гарантій на майбутнє. Політичні партнери в Україні завжди зникають. Садовий не на багато претендує - свою фракцію у парламенті. Але має амбіції більші, ніж бути мером.

Участь Садового і його досягнення будуть досягненнями і для партії. Потрібно дивитись на його кампанію, як початок для парламентської. Увійти до парламенту для Садового буде важливіше, ніж боротьба за посаду президента".

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...