Порошенко повідомив про розробку плану з повернення Донбасу

Президент України Петро Порошенко заявив, що ведеться розробка законопроекту по реінтеграції Донбасу, який буде включати в себе низку заходів щодо повернення окупованих територій України.

Петро Порошенко

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу глави держави.

«За моїм дорученням був розроблений проект законодавчого акта, який називається "Про реінтеграції окупованих територій Донбасу України". Він охоплює цілий ряд заходів і кроків, які треба буде здійснити для забезпечення реінтеграції, для визначення правового режиму», - констатував президент.

Порошенко звернув увагу, що ключовою позицією є об'єднання територій Донбасу. У підготовці проекту закону задіяні народні депутати і він буде базується на умовах, закріплених в Мінських домовленостях.

Також президент вважає необхідним надати українським військовослужбовцям право діяти адекватно в умовах російської агресії проти України.

«Якщо ми скасуємо АТО, і в той же час не надамо військовим права діяти адекватно в умовах агресії - залишимо Україну беззахисною», - сказав глава держави.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...