Порошенку приготуватися? - Стало відомо про таємний план Яценюка з Гройсманом

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман намагається дистанціюватися від президента Петра Порошенка і активно веде переговори про об'єднання з екс-прем'єром Арсенієм Яценюком і його оточенням.

Про це один з парламентаріїв розповів "Апострофу", передають Патріоти України.

"Вони удвох дуже здружилися останнім часом. Яценюк дуже хоче повернутися у владу, поки у нього є вплив і є фракція, але він хоче повернутися в центральну владу", - відзначило джерело.

Відзначається, що не всі члени "Народного фронту" задоволені перспективою об'єднання з Гройсманом. "Ви ж розумієте, фракція в нас неоднорідна, є багато груп впливу. [Заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій] Іванчук, наприклад, задоволений. Інші на це дивляться і думають, із ким їм об'єднуватися. Хтось чекає, що Яценюк як лідер партії поведе їх у світле майбутнє, але поки цього не відбувається", - підкреслив нардеп.

У той же час, соратники Гройсмана підтверджують дані про переговори, однак, стверджують, що ще рано говорити про конкретику. "Наміри в Гройсмана такі дійсно є, але поки ще рано про це говорити. Поки йдуть переговори. Є думка, що Яценюк і [міністр внутрішніх справ Арсен] Аваков мали бути поза грою, але як воно буде розвиватися – незрозуміло", - розповів співрозмовник "Апострофа".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...