Порт Маріуполя розвивається, незважаючи на російську блокаду: Почали зводити потужний перевалочний комплекс на перспективу

Будівництво терміналу внесено в план розвитку порту до 2020 року.

У Маріупольському морському порту на будівництві спеціалізованого перевалочного комплексу зернових вантажів почали монтаж чотирьох силосів з десяти запланованих, передають Патріоти України з посиланням на Порти України.

Перша черга будівельних робіт йде у встановлені терміни. Так, на сьогоднішній день залито 50% фундаменту і забито 70% паль. Крім того, колеги вже почали монтаж чотирьох силосів і приступили до виконання робіт по автоперевантаженню залізничної станції, – повідомив директор порту Олександр Олійник.

Порт розпочав реалізацію проекту з будівництва комплексу в липні 2018 року. Паралельно здійснюється реконструкція гідротехнічної частини причалу №4.

Будівництво терміналу внесено в план розвитку порту до 2020 року. Проект передбачає будівництво 10 силосів ємністю по 5,7 тис. тонн, двох оперативних силосів по 500 тонн, прикордонної галереї, лабораторії, станції розвантаження автомобільного та залізничного транспорту.

Загальна кошторисна вартість проекту станом на жовтень 2017 року становить 467,385 млн грн, в тому числі будівельних робіт – 168,728 млн грн, обладнання – 211 млн грн, інші витрати – 87,5 млн грн. Термін будівництва комплексу становить 15,5 місяця. Відкриття терміналу забезпечить створення 60 робочих місць.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...