"Поручик Аваков, подайте патроны, смените исподне, полковник Ляшко": "Нормальний" Кива обіцяє особисто розстріляти Лещенко, Тимошенко та інших, хто їде зустрічати Саакашвілі на кордон

Голова Соціалістичної партії і колишній радник глави МВС Ілля Кива заявив, що має намір особисто розстріляти соратників Михайла Саакашвілі, включаючи нардепів, які приїдуть зустрічати його на кордон 10 вересня.

Ілля Кива

Про це Кива заявив Стране.UA, коментуючи мобілізацію людей під приїзд в Україну Михайла Саакашвілі, передають Патріоти України.

«Його там зустрічатимуть нардепи різні. «Рух нових сил» (партія Саакашвілі - ред.) готує масштабну акцію. Везуть намети, їжу, людей зі всієї України. Будуть робити «МішкаМайдан», - сказав Ківа.

І додав, що має намір розстріляти лідерів цього руху прямо на місці - за порушення правил перетину кордону. «Буду розстрілювати на місці всіх цих бл*дей, хто буде причетний до порушення державного кордону, як це ми робили і робимо на східному фронті. А саме: Юлію Володимирівну Тимошенко, Сергія Лещенка, Семена Семенченка, Володимира Парасюка, Євгенія Мураєва, який вже домовився з Саакашвілі про пряму трансляцію на телеканалі NewsOne, і інших російських агентів», - сказав Ківа.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...