"Поручик, вы любите детей? - Нет. Но сам процесс...": Пономарьов пояснив, що потрібно Кремлю

Кремль "постійно і досить давно" розігрує карту посилення сепаратистських настроїв на Закарпатті, але він безпосередньо не зацікавлений в тому, щоб частина цієї території відійшла Угорщині - для Москви набагато важливіший сам процес тиску на Україну.
Ілля ПономарьовТаку думку "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

Коментуючи інформацію про те, що нібито Росія за підтримки певних політичних кіл в Угорщині має намір здійснити спробу "відірвати" у України частину Закарпаття, він запевнив:"Цю карту Москва розігрує постійно і досить давно. Але в даному випадку мета - сам процес тиску на Україну. Я не можу сказати, що Москві для чогось потрібно, щоб Закарпаття відійшло Угорщині. Але, безумовно, їй потрібно, щоб там зберігалася постійна висока загроза сепаратизму".

"До чого ця ситуація дійде, мені здається, Москві байдуже. Якщо раптом Угорщина постарається і відрубає шматок території - ну і відрубає. Це ж не Росія - яка різниця? Важливо те, щоб Київ розумів, що йому треба домовлятися з Москвою. Уже від самого факту загрози виникає мотивація домовлятися. Якщо якийсь реальний сепаратизм там підніметься, ця мотивація стане тільки більше", - переконаний політик.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...