Порушив правила, "що регулюють робочі місця жінок": У Саудівській Аравії заарештували чоловіка за сніданок із жінкою (відео)

Влада Саудівської Аравії заарештувала чоловіка за те, що той зняв відео, як він снідає із своєю колегою по роботі. Ролик масово поширили в соціальних мережах.

У Міністерстві праці та соціального розвитку Саудівської Аравії заявили, що чоловік був заарештований за те, що він з'явився в "образливому відеоролику" та згадали про порушення правил, в тому числі тих, "що регулюють робочі місця жінок", передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Місцеве видання SaudiNews50 заявило у вівторок, 11 вересня, що жінка, з якою снідав чоловік у відеоролику, також була заарештована. Місцеві медіа стверджують, що чоловік говорив єгипетським акцентом арабської мови, і, вочевидь, був єгиптянином. Жінка, що фігурує у відео, працює з ним в одному готелі.

У відео чоловік пропонує жінці "поснідати з ним". В кінці ролика жінка також годує чоловіка з рук. ЗМІ повідомляють, що саме цей епізод найбільше образив консервативні кола населення Саудівської Аравії.

У Саудівській Аравії діють закони, які обмежують право чоловіків і жінок на спілкування. В більшості ресторанів чи інших публічних місць чоловіки та жінки повинні сидіти окремо, якщо їх не пов'язують близькі стосунки. Одружені пари зазвичай носять з собою підтвердження їхнього шлюбу на випадок перевірки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...