"Пошли они нах**н, такие русскоязычные": Як на Росії ''кинули'' сім'ю прихильника ''ДНР''

У Росії родину переселенців, які втекли з Донбасу, обдурили і залишили без обіцяної допомоги.

Івашкевичі переїхали з Єнакієвого Донецької області у 2014 році. Глава сімейства пояснив, що якісь волонтери пообіцяли йому допомогти облаштуватися в РФ в обмін на "інформацію про злочини ЗСУ", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Я особисто не бував у гарячих точках, але брав участь у референдумі і допомагав будувати блокпости. Тобто всі ці події відбувалися за нашої участі, так що мені було що розповісти", — стверджує він.

Однак переїзд до Росії позбавив його і родину, в якій підростають двоє маленьких дітей, будь-яких засобів на існування. Спочатку вони жили в наметовому містечку, а потім у гуртожитку.

Уже в Росії у їхнього старшого сина Дениса виявили склеродермію — невиліковну хворобу, пов'язану з ураженням шкіри. Без дорогого лікування вона може призвести до ураження внутрішніх органів.

Однак лікувати безкоштовно в РФ його не погоджуються — потрібна хоча б тимчасова прописка, надавати яку сім'ї біженців найближчим часом не збираються.

Стаття про цю сім'ю на російському сайті викликала хвилю обурення у користувачів. Вони тут же заявили, що не зобов'язані годувати біженців з України. "Щойно запахло смаженим, так батьківщину і продали. Нехай котяться на свій Донбас", — пишуть росіяни.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...