"Посіяти насіння демократії": Півтори сотні "Томагавків" погостюють неподалік від ракетника Кіма, - Злий одесит

На цьому тижні південнокорейський порт Пусан відвідає незвичайний і досить небезпечний гість - атомний підводний човен "Мічиган" (SSGN-727) ВМС США.
Візит цей названий дружнім, хоча відбувається на тлі все частіше звучать різкі заяви зі стін Білого дому на адресу КНДР, а також прямує в даний регіон авіаносної ударної групи на чолі з авіаносцем "Рональд Рейган", - пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу: "Что примечательно, дружелюбная АПЛ класса "Огайо" имеет на своём борту ни много ни мало, а 154 крылатые ракеты "Томагавк", чего вполне достаточно для того, чтобы вывести из строя все стартовые и испытательные площадки баллистических ракет на территории Северной Кореи, а также объекты ПВО. После чего за дело может взяться авиация.

Конечно, это лишь предположение и не исключено, что данная АПЛ это не более чем демонстрация силы и предупреждение северокорейскому ракетчику, который зачастую такие предупреждения игнорирует. Однако стоит отметить, позиция относительно КНДР у президента США Дональда Трампа и у его окружения на редкость совпадают, а потому не стоит исключать и силового варианта решения северокорейской проблемы. Тем более, что Вашингтон уже давно нигде всерьез не сеял семена демократии."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...