"После революции": Харківський режисер збирається зганьбити країну українофобською стрічкою за кордоном

На жаль, окрім відвертих ворогів та сепаратистів на Сході досить часто нам доводиться бути свідками побутового сепаратизму та ватяних проявів серед населення.

"Добре, коли ці прояви обмежуються їхньою кухнею, погано, коли це просочується на вулицю і найгірше – коли це вилазить в інші сфери й перетворюється у примітивний засіб пропаганди, що засмічує людям мізки, а зовсім юним – кривить та спотворює світосприйняття", - йдеться на сторінці "НВР Правий Сектор - Харківщина" у Facebook, передають Патріоти України.

"Хоч мова піде й про культуру, її фігуранта складно назвати дотичним до неї, недорозвинений, судячи з його робіт, місцевий "режисер" Ігор Парфьонов, певно, в силу "творчої кризи" вирішив заробити собі дешевої слави, експлуатуючи святу ідею, і створив пропагандивну українофобську стрічку "Після революції", в якій націоналістів виставив божевільними, хворими національною ідеєю головорізами. Більше того, висловлював наміри повезти цей непотріб на міжнародні фестивалі, аби зганьбити нашу країну.

Питань до убогого недорежисера немає, маємо надію, у СБУ до нього виникнуть питання найближчим часом. Питання лише до акторів Харківського академічного українського драматичного театрк ім. Т. Шевченка, які знялись у цьому фільмі, а також до керівництва старовинного кінотеатру Bommer, який, за словами Парфьонова, був єдиним, хто дав притулок допрем'єрному показу низькоякісної недострічки, яка ганьбить українську культуру.

Чекаємо відповідей та спростувань. Враховуючи наміри Парфьонова повезти цю стрічку за кордон, увага патріотичної спільноти буде тривалий час прикута до цього питання. Таку ганьбу категорично не можна випускати з країни!"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...