Диверсія Москви: "Посол тупо либиться, депутат акуратно підбирає одяг". Стало відомо, як активістка Femen потрапила на Віденський бал

Активістка руху Femen Аліса Виноградова, яка роздяглася на червоній доріжці Віденського балу на знак протесту проти присутності на події Президента України Петра Порошенка, прибула туди з російською делегацією.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Роман Пелех, передають Патріоти України.

Напередодні активістка Femen Аліса Виноградова влаштувала черговий оголений протест на червоній доріжці Віденського балу. На тілі активістки був напис: "Poroshenko, get the fuck out of the Ball!"

"А подивімося разом на ці чудові фото. На них знаменна (насправді ні) подія: активістка "Фемен" протестує проти кривавого режиму Порошенка на балу у Відні. Чудово, звичайно, у неї вийшло, європейська преса розтягує фотографії та плутає Дорошенка з Порошенком, але не суть. Суть у тому, що відбувалося до роздягання", – зазначає Пелех.

У своєму дописі він звернув увагу на тих людей, які стояли поруч із Виноградовою до початку її акції протесту. "Якщо мені зовсім не каламутять очей вжиті коктейлі, то ось ці милі люди, в компанії яких стоїть ще одягнена активістка "Фемен", – це посол Російської Федерації в Австрії Дмитро Любинський (в окулярах справа) і лідер ультраправої фракції FPO в австрійському парламенті, який приїжджав до окупованого Криму, людина на прізвище Гуденус і на ім'я чи то Йоганн, чи то Йохан", – мовиться у повідомленні Пелеха.

Він також висловив переконання, що посол Росії та лідер ультраправої фракції FPO з Австрії страхували активістку. "Ці двоє абсолютно не здивовані тим, що відбувається. Посол тупо либиться, депутат акуратно підбирає за активісткою одяг. Це, власне, і дає відповідь на питання, як ця панянка туди потрапила. Та ось так. Російські брати привели. І одяг підібрали, чого реквізиту пропадати", – додав Пелех.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...