Поспішав на матч прем'єр-ліги: Форвард донецького "Олімпіка" на "мутному" Porsche розніс столичну парковку (фото)

У суботу, 22 вересня, водій на Porsche не впорався з керуванням на столичній парковці біля «Ашана» на вулиці Драгоманова і влетів у вже припарковані авто і залізобетонну колону.

Про це повідомляється в спільноті «Київ оперативний» у Facebook, передають Патріоти України.

«За словами свідків, цей Porsche летів по парковці на досить високій швидкості, не впорався з керуванням і влетів в припарковані авто. Навіщось зняв номери, хоча і так вже всі знають, що це гравець ФК «Олімпік», - йдеться в повідомленні.

У коментарях під постом винуватця ДТП сказано, що порушник дійсно один з гравців «Олімпіка», а саме 25-річний форвард Максим Дегтярьов, який влітку перебував на перегляді в київському «Динамо».

На користь цієї версії говорять і фотографії з Instagram. Останнім часом Максим Дегтярьов активно постив в соцмережах фотографії з чорним Porsche, який зображений і на кадрах з місця події.

«Це новачок «Олімпіка» - Максим Дегтярьов. Крім власної машини і стовпа, він пошкодив як мінімум ще одне авто. Але покинув місце ДТП (це заборонено законом), тому що їхав на ... матч проти «Арсенал-Київ". Зіграв, забив і повернувся через кілька годин.

Але виникли нові проблеми - номера, які він зняв відразу після ДТП, записані на іншу машину. А в техпаспорті в «Порше» зазначений інший колір. Поліції довелося викликати слідчо-оперативну групу.

Поліція вилучила у Дегтярьова і водійське посвідчення, і розбиту машину. З'ясовуватимуть, чому авто оформлено "мутними" схемами", - написав на своїй сторінці в Facebook ведучий шоу «ТаТоТаке» Костянтин Андріюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...