Постраждалі від пологівського маніяка обурені тим, що злочинець має повноцінне життя за ґратами

У понеділок ТСН показала, як засуджений до довічного ув'язнення як один із найкровожерливіших злочинців сучасності Сергій Ткач, відомий як пологівський маніяк, одружився з молодою росіянкою і вона народила від нього дитину.

Олена і Сергій Ткач

Це побачили ті, в кого через Ткача ні родини, ні кохання, ні дітей, ані нормального життя не буде ніколи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Дочці Галини Попугаєвої зараз було би 40 років. 13-річну Олену вбив Сергій Ткач неподалік її дому в Павлограді. Галина згадує: на суді запитала пологівського маніяка, як він здатен жити, убивши та зґвалтувавши сотню дівчат та жінок – він промовчав. Коли мати вбитої дівчинки побачила всміхненого маніяка з новою дружиною по телевізору, то повірити не могла в таку несправедливість. "Зараз у нього блиск в очах! Він живе, він дівчинку, бачите, народив і радіє! А чому ти нас позбавив таких чудових дітей? Чотири пожиттєвих – і йому дозволили побачення! Логіки нема ніякої в законах", - обурюється Галина Попугаєва.

Доньці Марії Топалової вдалося вижити після знущань Ткача. Тоді їй було 14, зараз уже 30 – і з жодним хлопцем за всі ці роки Ольга не зустрічалася. Чому кат живе у в'язниці повним життям – мати жертви не розуміє. "Виходить, до нього дитину пустили, і ця дитина йому ще дитину народила. Хай думає про дівчат, яких він убив", - каже жінка.

Віталій Каїра відсидів за Ткача 5 років – він один із восьми чоловіків, яких помилково кинули за ґрати впродовж чверті століття – саме стільки правоохоронці не могли впіймати пологівського маніяка. Інший, Ігор Рижков, півроку провів у камері смертників – із чоловіка вибили зізнання за злочини Ткача і засудили до розстрілу. Згодом вирок пом'якшили – чоловік відсидів 10 років. Володимир Світличний, якого звинуватили в зґвалтуванні та вбивстві власної 9-річної доньки, повісився в камері. За звільнення Максима Дмитренка ТСН боролася вже після того, як ув'язнили справжнього душогуба. Максим вийшов з-за ґрат лише 2012-го, і за три роки помер, не доживши до свого 40-річчя. Віталій Каїра каже, що про сьогоднішні умови, у яких тримають Ткача, він і мріяти не міг. "У нього привілеїв зараз більше, ніж у мене! Я працюю по 12 годин на день для того, щоби годувати його і цю фею! У нього вільна переписка, три дні секс – і все це допускається?!", - обурений Каїра.

Начальник колонії, де утримують Ткача, виправдовується: вибору не мав, бо так належить робити за законом – інакше неминуче покарання від прокуратури. Закон змінили у 2014 році, відтоді довічно ув'язненим дозволили користування телефоном та інтернетом, а також мати тривалі побачення з батьками, дітьми, дружинами чи чоловіками – раз на два місяці, впродовж трьох діб, в окремій комфортабельній камері. "Абсолютно немає ніяких порушень з боку адміністрації установи в тому, що відбулася така подія. Це вже не поодинокі випадки, коли наші громадяни укладають шлюб з довічно засудженими", - твердить керівник відділу ресоціалізації засуджених Мін'юсту Віталій Хведчук. Один з авторів змін до закону, що пом'якшують умови тримання довічників, нардеп Віктор Чумакро новини з особистого життя пологівського маніяка знає. Про свою законодавчу ініціативу не шкодує. "Може, ця дівчина – це саме та людина, котрої йому не вистачало, і він облишить свої звички та перевиховається? Це ж не означає, що людина випущена на волю – просто людину не повністю відрізають від соціуму", - каже нардеп.

Галина Попугаєва в перевиховання вбивці її дочки не вірить. Обурюється тим, що зі своїх податків оплачує особисте щастя ката. І співчуває його маленькій доньці. "Виросте ця дівчинка. У неї спитають, хто твій тато? Я не розумію цього. Мій розум відмовляється розуміти", - зізнається жінка.

Нагадаємо, нещодавно дружина пологівського маніяка і вбивці відверто розповіла про особисте.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...