Посварились через хлопця: Група дівчат-підлітків жорстоко побила свою однолітку і зняла "бої без правил" на відео

Місце дії: один з найбільш великих житлових масивів Одеси - Черьомушки в Малинівському районі міста.

На п'ятихвилинному «ролику» чітко видно, як підлітки скоюють кримінальний злочин, передають Патріоти України.
Місце дії: один з найбільш великих житлових масивів Одеси - Черьомушки в Малинівському районі міста. Тут, між будинками середньої школи № 69 (до слова, з поглибленим вивченням англійської мови) і покинутого дитячого садка озвіріла група планомірно б'є - руками і ногами - свою ровесницю. При цьому все, що відбувається, супроводжується ненормативною лексикою.
Група з шести-семи молодих людей, немов зірвалися з ланцюга, наносять сильні удари в різні частини тіла «намічної жертви», принижують і тягають її за волосся. Поруч стоять «спостерігачі» - особи чоловічої статі і фіксують все на відео, навіть не прагнучи перешкодити насильству. Більш того, підказують, як краще вдарити.
Побиттям компанія не обмежилася: «дітки» витягли з кишені жертви мобільний телефон, витрусили вміст сумочки побитої дівчинки на землю і забрали майно собі.

Поліція Малинівського району вже знає про те, що сталося. Там повідомили, що передали відеозапис в відділ превенції. «Розслідування буде вести поліція, - прокоментувала керівник департаменту освіти і науки міської ради Олена Буйневич. - Це кримінальний злочин. Психологічну допомогу нададуть фахівці департаменту, зв'яжемося з охороною здоров'я, уточнимо, чи надходила дитина».

У регіональному главку Нацполіції встановили, що учасники події - знайомі між собою підлітки 13-14 років, які свого часу навчалися в одній зі шкіл Малинівського району. Побиття відбувалося в липні, а причиною конфлікту між дівчатами став хлопець, який раніше зустрічався з однією з нападниць. Спочатку дівчата з'ясовували стосунки словесно, а через кілька днів ображена школярка, заручившись підтримкою подруг, організувала бійку зі своєю конкуренткою.
Радник начальника поліцейського главку Руслан Форостяк повідомив, що інцидент, швидше за все, буде розслідуватися за статтею про хуліганство групою осіб (ст. 296 КК України). Радник також хотів би, щоб департамент освіти дав оцінку школі: «Це - персональна відповідальність директора і класного керівника, на мою думку. Тому що батьки батьками, але, перш за все тут треба звернути увагу школі на ці прояви, це не підлітки з сусіднього двору, а саме один клас, одна школа, і якість виховання, як говориться, у наявності».

При цьому правоохоронці всіляко уникають називати номер школи, вихованці якої фігурують на відео.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...