Посварився з дружиною: П'яний військовослужбовець погрожував підірвати багатоповерхівку (фото)

У Рівненській області поліцейські вилучили боєприпаси у нетверезого військовослужбовця, який погрожував дружині гранатою.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

"Про сімейну сварку до поліції повідомила 44-річна рівнянка сьогодні, 6 травня, десь о 8:30. Жінка зазначила, що чоловік тримає в руках предмет, зовні схожий на гранату", - сказано в повідомленні.

На місце події негайно прибув екіпаж патрульної поліції. У квартирі на вулиці Млинівська обласного центру інспектори виявили гранату. 40-річний дебошир із помешкання втік. Його патрульні розшукали на вулиці поблизу будинку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та працівників вибухотехнічного відділу ГУНП у Рівненській області.

Крім того, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій негайно евакуювали мешканців багатоповерхівки. За результатами огляду спеціалісти-вибухотехніки встановили, що чоловік погрожував жінці гранатою Ф-1. Також під час огляду помешкання поліцейські виявили на балконі ще дві гранати: РГН та РГД-5. Усі три боєприпаси були споряджені. Вибухотехніки розрядили гранати.

Правоохоронці також у квартирі вилучили ножі, полум’ягасник та набій.

Усе вилучене слідчі скеровуватимуть на експертизу у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та встановлюватимуть походження боєприпасів. Процесуальне керівництво у досудовому розслідування здійснює військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України.

Поліцейські з’ясували, що 40-річний рівнянин перебував у зоні АТО і нині продовжує нести військову службу. Відповідно до медичного освідування чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння – алкотестер показав 1,38 проміле.

Слідчі дії тривають.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...