Потерпаючи від аномальних морозів, у США підпалюють рейки (відео)

Північні штати США накрив арктичний холод, а температура повітря опустилася до -48 градусів морозу.

Залізничники у Чикаго почали підпалювати рейки, аби забезпечити безперебійний рух поїздів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

При сильному холоді метал стискається, і в деяких містах вже почали руйнуватися залізничні рейки. Щоб відновити рух поїздів, їх треба нагріти до певної температури. Тому, залізничники використовують найпростіший спосіб – просто підпалюють рейки. "Робітники не буквально підпалюють рейки. Полум'я насправді виходить від газових обігрівачів, які йдуть уздовж рейок і підтримують їх у теплі. Робітники також використовують трубчасту систему опалення й повітродувки для нагріву холодного повітря", – пояснив представник залізничників Майкл Джілліс.

Поїзди можуть їхати просто по рейках, які горять, без жодного ризику, адже дизельне пальне в поїздах згорає тільки від тиску і тепла, а не від відкритого вогню.

У Північних штатах США таку систему використовують майже усі залізничні компанії, коли температура повітря опускається нижче 0 градусів. Також, це метод дозволяє очистити рейки від снігу та льоду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...