"Потрібна допомога - телефонуй!". Соратник Порошенка заполонив Київщину неоднозначною рекламою (фотофакт)

Перший заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка Ігор Кононенко, який входить до найближчого оточення президента, вже встановлює агітаційні білборди в окрузі №94 Київської області, по якому він планує балотуватися на майбутніх парламентських виборах.

Ігор Кононенко

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Олег Рябчук, передають Патріоти України.

На рекламному щиті, який був помічений в місті Українка, красується напис: "Потрібна допомога - телефонуй!". Нижче розміщені номер телефону, а також підпис - нардеп Ігор Кононенко.

Правда, номер починається з цифр 0800, так що, очевидно Кононенко розмістив на щиті не свій особистий номер. "Ось прийшли ви на суботній ринок в Українку, а гаманець забули - не впадайте у відчай", - іронізує автор поста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...