"Потрібно брати приклад з противника і робити котел": Екс-охоронець Мотороли, який воює за ЗСУ, про те, як перемогти окупантів (відео)

В мережі з'явилося відео з колишнім особистим охоронцем ліквідованого ватажка терористів Мотороли Євген Листопад, який вже як два роки воює за ЗСУ на Донбасі.

Екс-бойовик минуле з Моторолою згадувати не любить, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

"В принципі, його боялися. Аеропорт брала не "Спарта", а росіяни", - сухо видавлює з себе він.

На відео він каже, що розчарувався, покаявся і пішов виправляти помилки минулого. Держава пробачила і навіть довірила йому зброю. Тепер Листопад дає поради, як краще здолати своїх колишніх "колег" під Горлівкою. "Воюю на цій ділянці два роки. Потрібно брати приклад з противника і робити котел. Якщо підемо в лоб, то будуть втрати. Людей потрібно берегти", - вважає він.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...