Потужна магнітна буря накрила Україну

Найближчі три дні можуть стати проблемою для метеочутливих людей, оскільки Землі досягне магнітна буря.

За прогнозами, підвищена метеоактивність на рівні близькому до G1 можлива вже ввечері 27 лютого. 28 лютого прогнозують повноцінну магнітну бурю першого рівня, передають Патріоти України.

Сильний магнітний шторм малоймовірний, але для чутливих людей навіть спалаху першого рівня обіцяють проблеми з самопочуттям.

Приблизний графік складений лабораторією рентгенівської астрономії Сонця.Після 28 лютого збурення магнітосфери піде на спад, і березень обіцяє бути спокійним місяцем. Підвищена ймовірність магнітних бур характерна лише для двох днів - 8 і 12 березня.

Що стосується рекомендацій метеочутливим людям, то вони залишаються незмінними: слід більше проводити часу поза домом, на свіжому повітрі, пити більше рідини, не створювати додаткове навантаження на організм. Вчені вважають, що магнітні бурі не впливають на людину безпосередньо, а всі неприємні відчуття в дні підвищеної метеоактивності - це наслідок тривалого перебування в задушливому замкнутому просторі, а також загострення вже наявних хронічних хвороб.

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун радить не виправдовувати магнітними бурями всі випадки головного болю, болю в суглобах, підвищення тиску або швидкої стомлюваності. Те, що в побуті прийнято вважати наслідком магнітних бур, може виявитися першим дзвіночком серйозного захворювання, тому важливо своєчасно пройти діагностику.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...