Потужний снігопад паралізував столицю

У Києві з самого ранку йде сильний снігопад. Раніше синоптики повідомляли, що приріст сніжного покриву складе 10-15 см, а пориви вітру 15-20 м/с.

На вулицях Києва вже почали роботу комунальні служби, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Ми вранці проїхалися по основним дорогам столиці, комунальники працюють: бачили і снігоприбиральну техніку, і бригади ручного прибирання. Однак поки не всі дороги розчищені належним чином, бачили багато снігу на дорогах. Комунальники обіцяють, що в найближчі години ситуація значно покращиться", - зазначив журналіст.

У той же час в КМДА повідомляють, що на вулиці міста сьогодні повинні вийти 390 одиниць спецтехніки і півсотні бригад ручного прибирання.

Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян бути обережними, пересуваючись по місту. Поради для водіїв і пішоходів можна прочитати за посиланням.

Станом на 8:40 на деяких вулицях столиці вже утворилися затори, найбільш утруднено рух транспорту на проспекті Перемоги, в районі Бессарабської площі, Набережному шосе, про що свідчать дані Google Maps.

Так, на проспекті Перемоги найбільші пробки спостерігаються в районі станцій метро "Житомирська", "Святошин", а також Національного цирку України.

Також рух ускладнений на вулиці Вадима Гетьмана, проспекті Леся Курбаса, проспекті Космонавта Комарова, в районі метро "Дорогожичі", вулиці Юрія Іллєнка, вулиці Семена Скляренка.

Пробки утворилися і на Набережному шосе, проспекті Героїв Сталінграда, місцями - на Північному мосту, на під'їзді до мосту Метро з лівого берега, мосту Патона та Дарницькому мосту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...