Повернути Донбас до виборів: Військовий експерт дав пораду Порошенку (відео)

Президенту Петру Порошенку для успішної кампанії з переобрання варто повернути окуповані території Донбасу до кінця нинішнього терміну.

Олексій Арестович

Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив військовий експерт Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Ясно, що Путін буде триматися за Крим до кінця, але якщо ми заберемо Донбас, то це буде величезна моральна перемога і сходинка, з якої можна починати кампанію щодо Криму. На місці Порошенка я б взяв Донбас в цей президентський термін. Потім заявив би , що завдання наступного президентського терміну - це отримання ПДЧ щодо НАТО і створення умов щодо повернення Криму. Повернути його навряд чи вийде, а може і... хто його знає?" - зазначив він.

За словами Арестовича, деокупація Донбасу сприятиме і більш швидкому поверненню до складу України Кримського півострова.

"Ми розуміємо, що російська людина буде морально виснажена і зломлена, якщо ми повернемо Донбас, встановимо там свої прапори і поставимо свою ногу на горло "зеленим чоловічкам" на Донбасі, а потім дійде і до "зелених чоловічків" у Криму", - наголосив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...