Повзуча анексія: Білоруські спортсмени більше не вважатимуться в Росії іноземцями

Міністр спорту Росії Павло Колобков видав наказ про зміну правил ліміту на легіонерів в спорті. Зокрема, в РФ більше не будуть підпадати під обмеження громадяни Білорусі.

"Обмеження на участь спортсменів, які не мають права виступати за спортивні збірні команди РФ, у всеукраїнських спортивних змаганнях з виду спорту "футбол" поширюються на спортсменів, які не мають права виступати за спортивні збірні команди РФ, за винятком іноземних громадян, які є громадянами Союзної держави, утвореного РФ і Республікою Білорусь", - йдеться в документі, передають Патріоти України.

На популярному спортивному порталі "Евроспорт" читачі обурилися такою постановою. "Приїхали. Хоч між нашими народами і хороші відносини, але ми різні народи!", "Почалася повзуча анексія Білорусі", "Правильно, тоді потрібно російський прапор змінити на білоруський", - пишуть користувачі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...