Позашляховик для апокаліпсису: Канадські винахідники продемонстрували унікальний броньовик (фото, відео)

У першу чергу машина призначена для сил спеціального призначення і поліцейського спецназу.

Канадська фірма Roshel Defence Solutions показала броньований позашляховик для апокаліпсису Senator Armoured Rescue Vehicle, передають Патріоти України.
Пасажирський відсік виконаний суцільнозварним і вміщує 10-12 пасажирів.У першу чергу машина призначена для сил спеціального призначення і поліцейського спецназу
Авто має восьмициліндровий дизель 6.7 потужністю 330 к.с., що працює в парі з шестиступінчастим "автоматом".

Машина витримає обстріл з гвинтівки патронами 7,62 x 51 мм НАТО з термозміцненим сердечником. За словами розробників, броньовик має захист від вибуху. Може витримати підрив двох ручних гранат DM51 німецького зразка або протипіхотних мін схожої потужності.

У стандартній комплектації броньовик обладнаний сидіннями, які пом'якшують вплив вибухової хвилі. Вони встановлені лише ззаду.

У список замовного оснащення входять поворотна камера кругового огляду, тунель на даху, система підкачки шин, система пожежогасіння, камери нічного бачення і фільтро-вентиляційна установка.

Джерело: infocar
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...