Пожежа в одеському дитячому таборі "Вікторія": З'явились шокуючі деталі (відео)

За словами очевидців, під час евакуації з палаючої будівлі трьох дітей могли забути в кімнаті. Відтак, діти не змогли врятуватися.

Про це свідчить відео, яке опубліковувало видання "Думская", передають Патріоти України.

Як розповів батько дівчинки, яка значиться зниклою безвісти, персонал табору не розголошує подробиці евакуації дітей та не може сказати, коли востаннє бачили його доньку.

На коментар, ймовірно, представниці дитячого табору про те, що зараз тривають пошуки зниклих дітей, чоловік-очевидець заявив наступне: "Та яких зниклих? Троє – одна кімната. Згоріли вони там. Вішаєте лапшу всім у прямому ефірі. Троє з однієї кімнати – їх забули".

Представниця табору додала, що евакуацією дітей займались вожаті табору. Їм, як і дітям, була надана медична допомога. Більшість дітей вже забрали додому батьки.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...