Пожежа в одеському таборі "Вікторія": Рідні жертви розповіли нові подробиці (відео)

Одна із загиблих в пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, 9-річна Настя Кулинич, перед від'їздом довго прощалася з рідними, немов передчуваючи трагедію.

Про це розповіла бабуся Насті, Любов Кулинич, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Три раза возвращалась… "Ой, дедуля, бабулечка, я вас люблю…" – она так прощалась с нами, она как чувствовала", – розповіла Любов.

Дідусь Насті, Віктор, пояснив, що в табір "Вікторія" вона потрапила завдяки успіхам танцювального колективу. "Она танцевала в ансамбле... Им это (відпочинок в таборі - ред.) дали как поощрение", – сказав він.

У свою чергу хрещена мама Насті, Ірина, стверджує, що про кімнату, в якій були загиблі дівчинки, просто забули, передають "Факти".

"Выжившие дети рассказали, что комнаты были закрыты. Дело в том, что в последнюю ночь в лагере дети обычно вымазывают друг друга зубной пастой. Чтобы никто не бегал по корпусу, воспитатели специально закрыли комнаты. И при этом не оставили в корпусе ни одного взрослого! После отбоя все взрослые ушли в другой корпус — говорят, у них было какое-то совещание. Потом случайно увидели, что в комнате вожатой загорелся занавес. Все вспыхнуло как спичечный коробок. Воспитатели стали выводить детей с первого этажа. А детки, которые были заперты на втором, выпрыгивали из окон", – розповіла вона.

За її словами, рідним Насті спочатку ніхто не сказав, що дівчинка загинула. "Позвонили ее маме Наташе со словами: "Ваш ребенок потерялся, убежал". В час ночи Наташа с мужем Сашей (отчимом Настеньки) уже были там. Никто не мог сказать, где Настя. Саша – военный, работает в органах, поэтому его допустили к раскопкам. Он сам нашел скелет своего ребенка. Настеньку узнали по позе, в которой она обычно спала – в этой позе она и сгорела. Еще одну девочку тоже нашли на кровати. А на третью девочку обрушилась балка", – заявила Ірина.

За словами Ірини, Настя давно займалася танцями і поїхала в табір в складі колективу "Адель".

Ірина пояснила, що мати дівчинки поки ні з ким не може говорити. "Настя звонила ей за несколько часов до трагедии. "Спокойной ночи, мамочка, – сказала. – Я тебя очень люблю. Встретимся завтра", – додала вона.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...